2 april, 2018 sofiarito

Tyngdlyftnings Fest på EM

Nu är det åter påsk och vilken påsk det blivit, riktig tyngdlyftnings fest i Sverige. Sverige har tagit både Guld och Silver. Så himla imponerande av Patricia som tog EM guld i klass 69kg och Angelica som tog EM Silver i klass -58. De övriga svenskarna levererade också mycket bra resultat, så kul och inspirerande.

För egen del är det lite mer än 1 månad kvar tills det är min tur att kliva upp på podiet, då på Pan-America i Dominikanska Republiken, sedan har jag även blivit uttagen till XI Juegos Suramericanos Cochabamba 2018. Vilket kommer bli ett äventyr utöver det vanliga. Jag kommer verkligen behöva kliva ur min comfortzon. Kommer under denna tävling vara helt själv, eller kommer ha min landslags coach på plats. Som alla andra, så nu måste jag verkligen lära mig spanska under denna tiden som är kvar. Jag måste helt enkelt bli vuxen, och klara mig själv. Jag kommer dock få åka till Uruguay och mellanlanda där några dagar innan det bär av till Bolivia med resten av den uruguayanska truppen. Så maj månad kommer bjuda på mängder med äventyr och nya erfarenheter.

Så förberedelserna är i full gång med träningen och det har varit en riktig toppar och dalar hittills. Så nu ska jag bara göra det sista och börja smyga ner kroppsvikten vilket inte riktigt gått som planerat under våren.

 

I fredags var jag på LPG-massage vilket jag verkligen kan rekommendera för att få loss bindväven, skönt? nja men det gjorde stor nytt!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tagged: