3 juni, 2017 sofiarito

Tiden går

Tiden går framåt i rasande takt. Är väldigt dålig på att lyckas uppdatera här på bloggen. Försöker så gott jag kan med Instagram (sofia.rito) och Facebooksidan (Sofia Rito- Enocsson). Träningen rullar på och för en vecka sedan tävlade jag.Det gick väl så där…börjar smått tröttna på att det inte riktigt går att få till det på tävling. Var skapligt nervös inför denna tävling då jag inte tävlat sedan i Februari vilket kändes som evigheter sedan. Det var verkligen ingen stor tävling väsby Open, jag deltog i klass -58kg och vägde 54,45 på invägningen. Uppvärmningen gick enligt plan och första tävlingslyftet var klockrent, ryck 69kg. Vi höjde till 72kg vilket blev 2 st bommar, sista försöket var det bättre. Stöt gick lite bättre där fick jag 88kg och 92kg, fick dock kramp i bägge låren när jag skulle gå ihop. Krampen släppte inte så blev en bom på 95kg. Dock har överstöterna den senaste tiden känts väldigt bra så tror att jag skulle fått 95 om jag bara hade lyckats vända vikten. Så slutade på 161kg i totalen och en första placering.

Veckans träning har gått segt, blev en liten mental urladdning, men gårdagens pass. Veckans sista pass gick bra, 7 st singlar i stöt på 85kg och 5st 2:or på 113kg i knäböjbak. Så det får jag nog vara nöjd med. Känns som om jag börjar bli lite starkare, vilket är skönt. Träningen ger resultat!

Jag jobbar ju nu på WorldClass i Strängnäs vilket jag verkligen älskar, leder pass och står i receptionen och är ansvarig för gruppträningen. Denna vecka var jag nog lite för aktiv  i mitt ledarskap på passen. Försöker så mycket det går att inte vara så aktiv under passen, leder sådana klasser där jag mer ser till att folk gör rätt och att motivera dem att klara lite till. Att hoppa och stutsa, går inte riktigt ihop med min övriga träning.

Men men nya tag nästa vecka, snart SM den 30juni i Borås, sedan är det stora målet Pan amerikanska i Miami den 24juli. Då jäklar ska det lyftas vikter!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tagged: ,