14 september, 2015 sofiarito

Protein Muffins

Ingredienser:
2st Äggulor
85g Äggvita
85g Hasselnöts kvarg
5g Kakao
2msk Sötningsmedel
5g Mandelmjöl, Fettreduserat
5g Jordnötsmjöl, Fettreduserat
1tsk Bakpulver
Gör såhär:
Vispa äggvitorna med sötningsmdlet till maräng.
Blanda alla övriga ingredienser.
Vänd försiktigt ner marängen.
Klicka ut i muffinsformar.
Grädda i 175 grader i ca 12-15min varmluftsungn.
Hisilicon Balong

Hisilicon Balong

Innehåller:  Totalt / St
Kcal:          395 / 39,5
Protein:      56g / 5,6g
Kolhy:         9g / 1g
Fett:          15g / 1,5g
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail