Polentaomelett fylld med Kycklingfärs och svamp, serveras med grönkål, paprika och aubergine. Super enkelt, blanda äggvita med polentagrynen och lite vatten. Stek de på medelvärme, lägg på champinjonerna, den stekta kycklingfärsen, vik över på mitten och lägg på tallrik. Stek grönkål, paprika och auberginen med salt och peppar, ha på en skvätt balsamvinäger. Serveras gärna med lite ajvar till!
Detta behöver du:
60g Äggvita
1-2 msk Vatten
25g Polentagryn
80g Stekt kycklingfärs
60g Champinjoner, på burk
20g Grönkål
20g Paprika
20g Aubergine
salt och peppar samt lite olja att steka i, lite balsamvinäger/vitvinsvinäger
Denna rätt innehåller: Kcal 301 Protein 30g Kolhydrater 32g Fett 7g
Jag ser alltid till att ha tillagad kyckling, köttfärs eller kycklingfärs hemma i kylen så att det ska gå snabbt och enkelt att slänga ihop middagen.






