9 februari, 2016 sofia rito

Pannkaksdagen

Idag är det både semeldagen och pannkaksdagen!
Här pannkakstårta fylld med Jordgubbsfluff & egen kokt jordgubbskompott.

1-2 pannkakor beroende på storlek
Ingredienser:
1ägg
1dl havregryn
1dl Naturellt whey protein (Strength sport nutrition)
1.5 tsk vatten
1 tsk bakpulver

1 msk kokosolja att steka i.
Fluffet: 1dl Milk and Whey jordgubb (Strength sport nutrition)
Jordgubbskompott: värm frysta 1-2 dl jordgubbar på medelvärme tillsätt söttningsmedel/ socker efter smak.

Gör så här:
Blanda samman alla ingredienserna och vispa lätt ihop till en smet. Stek på medelvärme till högvärme.
Blanda Milk and Whey med 1-2msk vatten, rör om försiktigt. När det blandats om, rör kraftigt/ vispa upp det. Så att det blir fluffigt.
Montera ihop din pannkakstårta, varva pannkaka och fluffet ja på kompotten överst!

image

Det protein jag använder kan du köpa på lyftarshopen.se

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tagged: