16 maj, 2018 sofiarito

PanAms 2018

Då var mästerskapen över för denna någon för min del! Alltid skönt när det är klart. Är nöjd med tävlingen efter rådande förhållande resultatet kunde varit bättre…

Bantningen gick bra, klart det påverkar kroppen en aning men mest påverkades jag av att det var så fruktansvärt varmt i uppvärmnings hallen. Och jag var fruktansvärt nervös denna gång. Men vi slog de vi skulle och plockade så många poäng som jag kunde inför PanAms games 2019. Standarden i år är verkligen högre än förra gången, inte konstigt då alla är jätte unga och klart deras utveckling pekar rak uppåt!

Detta år var de bara en grupp i -53 med totalt 12 deltagare och jag hamnade på en 9:e plats. Med ryck 67 och stöt 87. Otroligt fin tävlingshall som är byggd för tyngdlyftning, riktigt bra!

Nu blickar jag framåt åt tävlingen om mindre än 2 veckor, det är också en stor tävling men om jag fattat det hela rätt är det inga poäng som kan plockas där. Där blir jag utan Gunnar och kommer coachas av Gonzalo, blir spännande de. Men ska föröka att njuta lite mera av denna tävling och hoppas på bättre resultat då.

Nu träna och njuta och heja på de andra Uruguayarna.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail