23 juli, 2016 sofia rito

På plats i Uruguay ☺

I måndags morse kom jag och min sambo Johan till Uruguay Montevideo. Uppladdningen har nu börjat på riktig.
Dagarna har gått i ett, med en lite mjuk start måndag och tisdag. I onsdags var det besök hos presidenten och sedan vidare så presskonferens hos Antel och där efter vidare att hämta upp vara kläder till invigningsceremonin.

image

image

image

image

image

Ja detta med kläder har varit intressant. De kläder vi fått är i herr storlekar och den minsta i M, ja jag badar i kläderna. (Invigningens kläderna passade☺) Men nu har jag lämnat in dem till skräddare för att överhuvudtaget kunna ha dem i Rio.

image

I torsdags hade jag läkarundersökning med blodprov, arbetsEKG och diverse mätningar. Och sedan doping test. De var lite jobbigt att göra EKG testet då jag var tvungen att ha fastat.

image

image

Sedan iväg för reklam inspelning för Naciones Unidas Uruguay, väldigt kul lite kallt dock.

image

image

Igår fredags var det ceremoni i palatset där vi bär våra invigningskläder.

image

image

Mellan allt detta har jag även tränat såklart. Jag tycker det går gått hyffsat. Är super tacksam att jag köpte fodrade tights, för varmt är de då inte att träna☺

image

Idag lördag ska jag träna och sedan titta på lyftar tävling! Skoj☺

Alla människor och övriga idrottare är otroligt snälla och hjälpsamma trotts att de är lite svårt med spanskan. Men många av dem kan engelska☺

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tagged: