31 maj, 2018 sofiarito

Odesur XI Juegos Sudamericanos COCHA 2018

När ska jag få känna att jag är stolt och nöjd över min egen insats efter en tävling?

börjar verkligen lessna på att ligga och harva på dessa vikter på tävlingar. Jag hade inte kunnat få någon bättre placering i denna tävling men det hade varit få skönt att få bevis på all träning och att få sätta nya nationella rekord för Uruguay. Visa att jag kan… Men inte denna gång heller. Slutade på en 5:te placering av 8 deltagare.

Men idrott är tufft och speciellt Tyngdlyftning där de är små marginaler, och få försök.

Kände mig otroligt stark och pigg på denna tävling trots min sjukt låga vikt och sena tid för tävlingen. Då den officiella vågen på bostadsområdet var låst tills vi precis skulle åka fick jag använda min egen våg. Men den visar ju inte helt korrekt så kunde inte lita på den fullt ut.

Första lyftet gick riktigt lätt, andra rycket gick jag för nytt rekord men icke, inte heller i sista försöket heller. Första stöten blev lite misstankar och det blev lite efter press, fick i andra. I sista försöket gick jag för nytt rekord även här men kom helt fel i överstöten. Min ständiga kamp dessa överstötar, de har dock blivit mycket bättre.

Ryck 65,69x,69,x

Stöt 84x,84,89x

Totalt 65+84= 149kg

Men nu får jag blicka framåt mot SM i början av juli, och hoppas det är min tur då.

I övrigt är det väldigt bra och fint här i Bolivia, Cochambama. Det har blivit många timmar på rummet och i dängen, lyssnat på ljudböcker och kollat Facebook och Instagram 🤣. Det är verkligen bra att vila innan tävlingar.

Men igår efter jag tävlat klart kröp det verkligen i kroppen och blev 2 pass på gymmet, så sjukt skönt att känna att kroppen skaka och darrade av utmattning😀

Min lansman Quique som tävlade i -94 kg är nu också i mål, han har haft en skada en en tid tillbaka i benet så har inte kunnat täräna fullt ut. Ingen jätte bra tävling för hans del heller han kom 6:a av 7.

Men det har verkligen varit en stor upplevelse och många trevliga lansmen har jag träffat. Tack❤🇺🇾🏋

Självklart ska det bli skönt att komma hem och kunna kommunicera obegränsat med alla. Har verkligen utvecklats i min engelska men den är fortfarande mycket begränsad. Spanskan bör vi ej tala om🙈.

Fick äran att hitta denna bild…. Fel viktklass men men😂

I Uruguay fick jag även mota min olympiska Pin, ett bra bevis att jag deltog i Rio 2016🇺🇾❤🏋

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail