20 januari, 2018 sofiarito

Nytt År!

Nytt år och nya möjligheter. Nu ska jag verkligen föröka få till regelbunden uppdatering här på bloggen. Hösten har varit lite smått hysterisk jobbmässigt, är dock det fortfarande men de hoppas jag på kommer ändras i framtiden. Så just nu krigar jag på….

Nu är serie tävlingarna igång och Ask-Eskilstuna har åter ett damlag. Vi ligger inte kvar i elitserien utan får börja om och ligger nu i division 2. så vi har en bit att klättra innan vi är tillbaka i en eventuell elitserie. Men det är inte det viktigaste just nu. För mig är det väldigt bra att kunna få öva på att tävla, mina stora tävlingar är i maj och juli.

Första serien tävlingen gick helt ok, efter omständigheterna och vart jag befinner mig i träningen. Fick med mig 71kg i ryck och 90kg i stöt. Tyngre än någonsin är jag just nu, vägde in på 58.2kg.

Under hösten har jag ätit bra i veckorna men unnat mig på helgerna. Så nu har jag skärpt till mig och ska föröka ta mig ner till 55,5-56,5kg och hålla mig där. Är inte så orolig, sköter jag bara helgerna är jag snart där😀

Det är viktigt att njuta av livet! Speciellt om det är långt till tävling.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail