14 juli, 2018 sofiarito

Njut av sommaren och värmen

Vilken otrolig sommar det varit hittills, och det ser ut att fortsätta 😀

jobbar 1 vecka till sen blir det lite semester, tycker inte alls att det är något jobbigt att jobba under sommaren dagarna är ju så mycket längre än på vintern! Lite små planer på semestern men till det mesta blir det till att vara i sommarstugan. I går blev jag åter fotograferad av bästa Anette denna gång tog vi bilder utomhus, ska bli så spännande att se några bilderna. Så himla roligt och hon är grymt duktig.

Träning efter SM är ganska fri, har bara 3 Tyngdlyftnings pass i veckan och resten fritt. Inte så bra för mig som nu har tränat 14 dagar utan någon direkt vila. Men den mesta utav träningsvärken är nu borta. Så svårt att avstå träning när man får välja fritt🙈

Efter semestern blir det åter Tyngdlyftning träning på riktigt med 6 pass i veckan och förberedelser inför VM i november.

Vi har även flytta och det känns så underbart att numera ha uteplats. Idag är vi på landet och har solat och njutit av solen.

Innan frukosten idag gick jag ut och joggade lite lätt, lever i någon illustration av att jag fortfarande kan springa 5km under 30 min. Men så bra var det inte…men snart så klarar jag nog det med lite mer träning 🤣

imorgon blir det åter att njuta av solen och sedan lite gymträning med inslag av lyftövningar😀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail