31 augusti, 2017 sofiarito

Man får inte ge upp

Nu har det gått så där lång tid igen… Men det är inte så motiverande att skriva att allt är tungt och slitet, att träningen inte går som jag vill. Att ha ca 10 veckor toppnings träning sen 2 vecka semester från tyngdlyftningsträning och direkt in i grund period är inte så upplyftande.
Jag hade 1 vecka med hel vila från träningen när vi var i Miami och njöt av livet, sedan väl hemma i Sverige blev det 1 veckas fri träning, med en del träning, lite CrossFit och Styrketräning en blandad kompott helt enkelt.
Men nu har jag varit igång med min tyngdlyftnings träning i lite mer än 2 veckor och det känns skönt. Dock har inte alls många pass känts bra hittills men det kommer när kroppen vänjer sig.
Att börja med tekning förändringar, många reps och många set, när kroppen, händerna och huvudet skriker att de inte är skoj, man är trött och seg, fast man vill ändå träna mer. Men orken finns inte.

Man får inte ge upp då! Hur jobbigt det än känns. Kämpa kämpa vidare för de kommer bli bättre… Det blir det Alltid!

Nu börjar det kännas lite bättre och börjar känna att de finns hopp om framtiden igen.

Så till er alla andra som kanske har lite längre uppehåll från träningen än 1 vecka, det kommer bli bättre hur tungt det än känns just nu. Men håll i och låt de ta tid, sätt målet att du vecka 1-2 ska ta dig till gymmet 2 gånger, för att sedan suggestivt öka upp de till 3-4 gånger i veckan.

Men gå inte ut för hårt för då blir det platt fall.

Det har hänt en hel del denna augusti månad, jag har gått en weight trainer utbildning och har fått ett vikariat till årsskiftet som plats ansvarig på WorldClass Eskilstuna. Så nu ska jag jobba både i Strängnäs och i Eskilstuna. Kommer minst sagt bli en utmanade höst men mycket skoj och lärorikt höst!

Den energi jag får från er alla som tränar och kämpar på mina pass eller i gymmet är obeskrivlig. Så himla härligt att se att ni utmanar er själva! Att få inspirera människor att börja/hallå igång med att träna är fantastiskt.

Vet inte riktigt när de blir tävlar till hösten en som de ser ut nu blir det nog en tävling i Danmark i mitten av oktober.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tagged: ,