9 juli, 2017 sofiarito

Livet är inte alltid på topp

Hjälmargårdens Kaffestuga, från glassmenyn: kakburken

Gjord av, Daniel på Ekdahl Family Tattoo

Veckan som varit har varit upp och ner med träningen, då det snart är tävling igen så var det bara att bita ihop och köra. I fredags var jag och gjorde min första tatuering, och oj vad jag har velat om vart den ska sitta. Men nu sitter den och det känns bra.Igår var Cilla och Max på landet med oss och vi hade det verkligen super mysigt trotts det trista vädret. De åt glass från Hjälmargårdens camping, kaffestuga. Jag höll tillgodo med ramlösa, då det snart är tävling igen. De har en helt fantastisk glassmeny, favoriten hos många är kakburken. Men de gick ingen nöd på mig på kvällen när vi kollade på film tog jag lite Add.Ice Cream, efter vår super goda middag. Grillade hamburgare och sötpotatis ugn till!

Men dagens pass, veckans första pass var nog det absolut sämsta. Alltid lite svårt att få ett bra pass efter 1 1/2 dags vila. Men idag var även yttre omständigheter som gjorde att jag verkligen inte var på humör att träna. Det är ganska illa när jag inte kan bli på bättre humör av att göra det jag älskar, att träna. Men när någon som ska stötta en och vara en trygghet i ens liv ständigt inte kan acceptera att man vill leva sitt eget liv, inte har samma intressen, utan ständigt klankar ner på en och tycker en massa. Man klarar inte att hur många gånger som helst försvara sig själv, att hela tiden behöva förklara varför man inte vill vissa saker. Blir väldigt ledsen och nedstämd av sådant beteende. Jag är inte sådan som gör massa saker jag inte vill eller tycker om bara för att göra någon annan glad. Men det är tydligen ett konstigt beteende.

Speciellt inte när man bara vill vara, ta det lugnt och vara med den man älskar. I ett liv med mycket jobb och träning behöver man kvalitets tiden.

Men ny dag imorgon och hoppas att jag vaknar upp imorgon med en liten bättre känsla. För huvudet måste verkligen börja vara med nu på träningen, det är väldigt kort tid kvar till årets hit tills viktigaste tävling. Tack min älskade Johan att du iallafall är vid min sida.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tagged: