2 augusti, 2016 sofia rito

Inne i OS -byn

I fredags kom vi till OS-byn, det är som en mini stad. 31st hus om 18 våningar,

image

En gigantisk matsal med bara två kaffe stationer. Känns som om de missade att folk dricker kaffe och te, är alltid kö.

image

Rummen är väldigt enkla och ingen jätte byggstädning är gjord. Men i det stora hela är allt färdigt.

image

image

Jag har lyckats dra på mig en förkylning, så tagit det lite lugnt med träningen men de har ändå gått bra. I natt fick jag feber så. Denna dag tillbringar jag i sängen och hoppas på att jag kryar på mig. Som tur är är det många dagar kvar till tävlingen. Så än är jag inte orolig. Fast tävla kommer jag ju göra hur jag än mår. Träningshallen är väldigt fin med över 40 plattformar, än har det inte kommit så mycket folk så har varit väldigt lugnt i träningshallen.

image

I söndags blev vi välkommade med en ceremoni där flaggan hissades. Då kom även Johan på besök och fick uppleva det hela.

image

image

image

image

image

image

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tagged: