30 augusti, 2016 sofiarito

Fluffa till frukost gröten!

Frukost är bland de bästa målen mat! Jag har ju fastnat lite för polenta, majsgryn. Jag har börjat att använda de även i frukost gröten, riktigt gott. Fick även tips om att vispa äggvita och blanda i gröten. Riktigt gott är det! Självklart använder jag mitt favorit protein whey 1000 från strength sport nutrition. Jag tycker om att blanda det med lite vatten så att de blir som en tjock kräm.

 Fluffiga gröten!

 Detta behöver du:
1 portion.

20g polentagryn
25-30g havregryn Vatten ca 2 dl, salt, kanel
50-60g äggvita (vispad till skum)
30g whey 1000 protein (jordgubb el päron är mina favoriter)

Koka gröten och vispa äggvitan för sig. Bland äggvitan med den färdiga gröten. Vill du inte ha proteinet som sylt/ mjölk. Blanda då i pulvret i äggviteskummet tillsammans med gröten. Servera gärna med lite hallon och hemmagjord äppelmos. Ät och njut av en underbar fluffig frukost.

Innehåller
kcal: 308
Protein: 34.6g
Kolhydrater: 31.9g
Fett: 3.8g
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tagged: