30 juli, 2017 sofiarito

En vecka senare…

SAMSUNG CSC

Nu har det snart gått en vecka sedan jag klev upp på tävlings podiet på Pan-Amerikansk i Miami. Årets stora mål, men det gick enligt mig väldigt dåligt. Finns inget att skylla på, men självklart var de en bidragande orsak att jag tävlade så sent. Jag tävlade kl 20.30, med tidsskillnaden var det 02.30 svensk tid. Är ju inte alls van vid att träna på kvällen ens. Jag kände mig inte trött men hade inte de där lilla extra i kroppen vilket jag hade känt på morgonen när jag rörde lite på mig. Men man ska kunna klara alla olika situationer.

Jag fick bara mina ingångar. Bombade första på 67kg i Ryck satte i andra och sedan klarade jag inte sista på 70kg. I stöt klarade jag fösta på 85kg kom lite fel i vändningen på 89kg och fick sista på 89kg underkänd med ett. Så slutade 4:a i b grupp och totalt på en 13:e placering av 21st.

 

 

Jag tävlade fösta tävlingsdagen vilket var skönt för att sedan kunna njuta och koppla av. Träning blev det redan på måndag förmiddag  och alla resterande dagar som återstod på veckan. Perfekt tycker jag. Vi började direkt jobba med en ny förbättring och förändring i min lyftnig. Jag ska hoppa mindre och bli effektivare i lyften. De vi gjort hittills känns bra och hoppas verkligheten att jag kommer lära mig förändringen fort. De är ifall väldigt inspirerande att se alla andra träna. Många är så otroligt bra. 

För de andra från Uruguay gick det bra för. Hotellet vi bodde på var ett casino i utkanten av Miami och vi åkte in några gånger. De tar tid att ta sig med bil här. Otroligt häftig stad! Lite shopping har de några blivit på ett gigantiskt ställe! Istället för invigning så åkte vi och kollade på krokodiler och åkte en båttur, detta var nog lite pga att arenan inte var klar. Men tycker de var mycket bättre.

Gunnars nya husdjur 

 

 

 

Vi han även äta lite gott innan Gunnar återvände till Sverige!

Nu är jag och Johan i Key west och har lite semester, här är det helt fantastiskt. Har konstaterat att de inte är svårt för amerikanarna att bli så feta. Mycket gott!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tagged: