4 maj, 2018 sofiarito

Det närmar sig…

Nu börjar det närma sig Pan Amerikansk mästerskapen på Dominicanska republiken. Om de vecka sitter jag och min tränare på flyget.

Träningen går bra och det känns bra. Det är lite från dag till dag men känns ändå stabilt, känner mig stark vilket är väldigt skönt.

Kroppsvikten börjar sakta också ticka ner vilket känns skönt. Försöker vila så mycket som möjligt mellan jobb och träningen för att få den bästa återhämtningen för kroppen.

Kommer verkligen bli en resa ut över det vanliga. Då jag kommer åka själv tillbaka med övriga truppen till Uruguay, blir där ett par dagar innan jag åker med den andra tyngdlyftaren och coach till Cochabamba tillsammans med de övriga idrottare från Uruguay för att delta på sydamerikanska mästerskapen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail