10 mars, 2019 sofia rito

Årets 1:a tävling

Igår genomförde jag årets 1:a tävling, ja jag tänkte inte räkna med serie 1 där jag inte fick med mig något resultat.

Var väldigt nervös innan tävlingen men släppte såklart lite när jag fick börja värma upp. Och ännu mera efter första rycket på 69kg, lång vila till nästa lyft på 72 kg vilket också gick galant. Även till 3:e lyftet blev det lång vila men var övertygad att jag skulle få den med. Men tyvärr så var jag inte tillräckligt kylig och sträckte klart. Jag gillar att få lyfta med tempo, så med tanke på att det var säkert 10 min mellan lyften är jag extra nöje.

Men mycket nöjd är jag då jag inte gjort någon bra tävling sedan i höstas. Även fast det är tävlar jag inte riktigt är besviken för att jag bombat ut mig på så är det ändå mycket skönare att få göra en bra tävling och få en bra känsla i kroppen och främst inför de större tävlingarna.
Stöt gick också bra ingången på 85kg gick lätt, lång vila igen till stöt nr 2 på 90kg även denna gick bra. Tyvärr bomade jag överstöt på 92kg.

Är lite ovan vid de tyngre vikterna och det märks, faller ur tekniken och litar inte riktigt på det. Men jag kommer öva vidare och har nu en go känsla i kroppen att jag är grym och kan detta!

Tack Gunnar för att du alltid ställer upp och skriver program och ser till att träningen funkar. Bra jobbat Ida att du fick kämpa idag det vet vi! Men naiva gång är du ännu starkare!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail