21 juni, 2017 sofiarito

Allt kommer närmare

Tiden går, framtiden kommer närmare! 

Har blivit en hel del extra jobb för mig de senaste veckorna. Men ska inte klaga. Men min plan att försöka lära mig att har misslyckats ännu en gång. Om någon i Strängnäs trakten känner någon som vill lära ut/prata spanska med en så tas tips emot.

Om  några dagar är det midsommar och jag hoppas på skönt väder, och sol. SM i Borås närmar sig med stor lika så Pan Americanska i Miami. Känslan är bra och gör mitt bästa gör att behålla denna känsla och tro på mig själv. Det är lite av min svaghet. Men rädslan att misslyckas finns där, men kan inte göra mer än mitt bästa. Tro på mig själv att jag kommer lyckas.

Helgen som varit var jag med på ett litet mini läger i Stockholm, hos lyftare. Mycket bra och inspirerande att ses och träffa starka brudar.

Bilderna från fotograferingen jag gjorde för några veckor sedan med Anette blev fantastiskt, svårt att tro att det är jag på en del bilder.

blickar fram mot framtiden. Jag kan och jag vill, jag är ju grym!

Bild från @anettersandberg_photography

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail Tagged: ,